Koken met thee - ontdek de vele culinaire toepassingen van thee

Artikel 1 van 11
€ 10,00 (inclusief btw)
Overzicht

Boekinfo:

Net als wijn kan ook thee tijdens de maaltijd de smaak van een specifiek gerecht verrassend versterken; niet alleen als begeleidende drank, maar juist door thee als ingrediënt te verwerken in een gerecht. Steeds vaker wordt thee als ingrediënt toegepast in gerechten of gebruikt bij de bereiding daarvan. Zo kun je een heerlijke marinade of saus maken op basis van thee, geeft stomen met thee een verrassend smakelijk effect en kun je thee zelfs als kruid gebruiken.

Frank van der Zande laat in zijn boek Koken met thee zien dat de diverse soorten thee – wit, groen, zwart, oolong of pu ehr thee – zeer geschikt zijn voor diverse toepassingen. Denk aan het roken van vlees of vis met een rookmengsel waaraan groene thee is toegevoegd, pocheren in een geurige lapsang souchong thee of het insmeren van een braadstuk met een rub van thee

Conditie:

Goed

EAN:

9789045205267

Auteur:

Zande, Frank van der

Uitgever:

Karakter

Omschrijving:

Goed. 2014. 160pp. 720 gram. hardcover. prima boek, past door de bus

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,72 Kg
© 2013 - 2024 De Gouden Omslag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel